Onderzoek en methodologie

Als u heel licht ziek bent of denkt dat u een medische aandoening heeft, moet u dit bespreken met uw huisarts. Een groeiend aantal mensen ontdekt echter de voordelen van bioresonantietherapie. Er zijn duizenden accounts waar patiënten gefrustreerd raken door conventionele geneeskunde en die kunnen getuigen van de effectiviteit van de behandeling en diagnose van bioresonantie. Hieronder vindt u een selectie van onderzoekspapers die bedoeld zijn om te informeren en informeren over de werkzaamheid van bioresonantie

Wij testen haar.  Het is minder invasief.

Onze bioresonantietests maken gebruik van haarmonsters om te testen tegen 750 voedsel en niet-voedsel items.

  • Minder invasief  – Wij hebben slechts een klein beetje haar nodig.
  • Test meer items  – Bioresonantie testen stelt ons in staat om te testen tegen een groot aantal items.
  • Snelle resultaten  –  Het testen is snel en efficiënt voltooid.
  • kosten effectief  – Haartesten zijn sneller in het laboratorium en stellen ons in staat om deze besparingen door te berekenen aan onze klanten.

Bio-resonantietest

We testen uw haarmonster tegen 750 verschillende voedsel en niet-voedsel items.

Voedingstest

Hier keren we de test om en kijken we naar een lijst met 80 voedingsstoffen. Inclusief een gratis voedingsgids.

Wat we te bieden hebben. Keuzes maken eenvoudig.

We hebben uitgebreide, niet-invasieve tests ontwikkeld die over de hele wereld beschikbaar zijn. Met behulp van biotechnologie maakt onze veilige en snelle procedure gebruik van een monster van uw haar, dat we testen om bio-feedbackresultaten voor u te krijgen.

We hebben slechts één monster van je haar nodig en we gebruiken onze uitgebreide systemen, we zullen de resultaten binnen slechts 15 werkdagen naar je e-mailen. Uw testresultaten bevatten alle items die een positief resultaat van 85% en meer hebben getoond. Na het uitvoeren van duizenden tests, geloven we dat 85% het punt is waarop de symptomen zich kunnen ontwikkelen.

Onze innovatieve eenstaps-test stelt ons in staat om een gedetailleerd rapport te maken:

  • Introductie tot uw resultaten met uitleg over wat u moet doen
  • De items die op uw resultaten verschijnen
  • Waar de artikelen worden gevonden (bijv. Waar een bepaalde boom vandaan komt, of welk product de chemische stof bevat)
  • Leidraad voor uw individuele resultaten.

Equipement

Onze laboratoria en technologie:  Onze bioresonantieapparatuur van Mars III is vervaardigd en geclassificeerd als medische scanapparatuur klasse 11a volgens ISO EN 13485. We zijn ook ISO 9001: 2015
Gecertificeerd.

Het testen
De analyse wordt uitgevoerd met behulp van haarmonsters. Met de Mars III wordt het monster (Quantum-getuige) in het apparaatinvoerkanaal geplaatst en converteert de ingebouwde scanner het monster digitaal en slaat deze digitale representatie van het monster op de harde schijf van de pc op. Het monster hoeft dus slechts eenmaal te worden gescand zonder dat de patiënt aanwezig is. De analyse wordt uitgevoerd door te testen met vooraf gedefinieerde tests, ingebouwd in de softwaredatabase. Zodra de kwantumsnelheden zijn gevonden, wordt beweerd dat ze “geprojecteerd” zijn op het octrooi.

Probeer het. Bestel vandaag nog online.