Stel een vraag (maar alsjeblieft klaar FAQ eerst hieronder)

Neem contact met ons op – we zijn normaal gesproken snel om onze klanten te antwoorden

Hoe stuur ik je mijn monsters? wanneer komt mijn testkit aan?

Wanneer uw bestelling compleet is van de website, ontvangt u per e-mail instructies over hoe u ons de proef kunt sturen. Wees voorzichtig en voer het juiste e-mailadres in..

Doe 4-5 haarstrengen in een envelop en verstuur deze samen met het afgedrukte formulier (vind je hier).

We sturen geen haarmonsterset of iets dergelijks.

Zorg ervoor dat de juiste verzendkosten worden betaald.

Zie je of mijn monster is aangekomen?

We scannen geen enveloppen elektronisch of automatisch, dus we kunnen niet zien of uw monster is binnengekomen tot het is geanalyseerd. We zullen u de resultaten per e-mail sturen wanneer deze worden geanalyseerd, normaal gesproken binnen 15 werkdagen.

Wanneer kan ik mijn resultaten verwachten?

Normaal worden alle resultaten binnen 15 werkdagen per e-mail verzonden. Als u uw rapport niet binnen deze periode hebt ontvangen, stuur ons dan een e-mail. Soms zitten deze rapporten vast in cyperspace / de spamfilter. Als dat het geval is, zullen we proberen u te helpen

Ik ben schuldig aan [katten / honden / noten etc.], waarom is het niet opgenomen in mijn rapport?

Een allergie is het immuunsysteem van het lichaam dat reageert op wat normaal als een onschadelijke stof wordt beschouwd, zoals pollen, voedsel, schimmels, huisdierenhaar, insecten, medicijnen of huisstofmijt. Het lichaam ziet deze stof als een ‘bedreiging’ en produceert een ongepaste respons, waarbij de symptomen gewoonlijk binnen een paar minuten maar ook zo lang als twee uur later beginnen. Terwijl een voedselintolerantie een probleem is bij het verteren van bepaalde voedingsmiddelen en het ervaren van lichamelijke symptomen als gevolg van het eten ervan, met symptomen die uren tot dagen later oprijzen.
Onthouden:
Allergie = snelle symptomen
Intolerantie = symptomen die later opkomen
Vraag altijd advies aan uw arts of een andere bevoegde zorgverlener als u een medische aandoening heeft of als u vragen hebt over een medische aandoening en / of medische symptomen. Negeer nooit professioneel medisch advies of zoek het uit vanwege iets dat u op deze website of op basis van uw rapport hebt gelezen.

Heeft u specifieke vragen over uw resultaten?

Stel uw vraag in het onderstaande formulier en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Zie ook alstublieft FAQ blaten.

Öffnungszeiten

Montag – Freitag: 09 – 16

Der Kundensupport genauso wie unser Labor befinden sich in Großbritannien. Wir sind jedoch bestrebt, auch in den USA einzustellen, um unsere Kunden in Zukunft besser zu unterstützen.

Bent u op zoek naar meer informatie

Vraag ons naar onze producten, levertijd, vragen over uw bestelling of de methodologie achter onze testresultaten.

We antwoorden normaal gesproken binnen 24 uur, op weekdagen..

Om de kosten laag te houden en hoogwaardige diensten aan een redelijke prijs aan te bieden, werken we zoveel mogelijk digitaal.

Gebruik daarom het contactformulier op deze website om contact met ons op te nemen of stuur ons een e-mail over de sales(a)healthdiagnosticslab.com.

FAQ – Veelgestelde vragen

Wat zit er in mijn test?

De test omvat één intolerantietest, één voedingstekorttest en één metaaltest. Uw intolerantietestresultaten omvatten alle items die een score van  85% aen hoger hebben getoond. Na het voltooien van duizenden testen, weten we nu dat  85%het keerpunt is waar de symptomen zich beginnen te ontwikkelen tot een allergie / intolerantie.

Wat moet ik doen met mijn testresultaten?

Om uw kwaliteit van leven te verhogen, moet u over een periode van 4-6 weken de items die uw lichaam intolerant is, volledig uitsluiten. Gedurende deze tijd krijgt je lichaam de rust en stilte die het nodig heeft om zichzelf te herstellen. Na deze periode kun je een nieuwe test doen om er zeker van te zijn dat je lichaam “klaar” is, of, geleidelijk en in een kleine stap opnieuw de items introduceren om te zien of er een reactie is.

Wat de voedingsstoffen betreft die u misschien mist, raden we u aan onze voedingsrichtlijnen te volgen en ervoor te zorgen dat uw lichaam de voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.

Hoe verhouden uw tests zich tot bloedmonsters?

In aanvulling op minder invasief en aanzienlijk goedkoper, kan uw laatste maaltijd de resultaten van een bloedmonster beïnvloeden, terwijl een haarmonster de informatie voor langere tijd bewaard heeft en een groter tijdsbestek weerspiegelt.

Hoe neem ik een haarmonster?

De veiligste manier om een haar te nemen is door iemand te vragen om je te helpen. Borstel eerst je haar naar boven om gemakkelijke toegang te krijgen tot de haarwortels en de achterkant van je hoofd. Houd een kleine hoeveelheid haar tussen uw vinger en duim en knip het haar zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid (zonder bloed te trekken). Als je iemand hebt die je niet kan helpen, gebruik dan een spiegel om jezelf pijn te doen.

Hoe stuur ik mijn haarmonster in?

Wanneer uw bestelling met succes is voltooid, worden instructies samen met uw kwitantie naar uw e-mail verzonden (d.w.z. we sturen geen testkits). Neem eenvoudig 4-5 haarlokken van je hoofdhuid, stop ze in een envelop samen met een ingevuld formulier (instructies zijn e-mail postorder).

Mijn haar is geverfd. Is dit van invloed op de resultaten?

Nee, we testen de samenstelling van het haarmonster, dus de haarkleurmiddelen hebben geen invloed op uw testresultaten

Hoeveel haar moet ik verzenden?

Slechts een kleine hoeveelheid; 5 individuele draden. We hebben geen bosjes haar nodig.

Wat is het verschil tussen allergie, overgevoeligheid en intolerantie?

Er is nogal een groot verschil tussen allergisch, intolerant of overgevoelig voor een stof, maar de symptomen lijken vaak op elkaar. Voor degenen die ziek worden van hun dieet, kan het net zo slecht aanvoelen. De duivel is bekend onder vele namen, zouden sommigen kunnen zeggen. Onze testresultaten zullen een licht werpen op de intoleranties die u zou kunnen hebben, met andere woorden, welke ingrediënten u moet vermijden. Een intolerantie kan na verloop van tijd voorbijgaan, terwijl een allergie levenslang duurt.

Kunnen kinderen de test doen?

Helaas raden we de test niet aan aan personen jonger dan 5 jaar. Jongere kinderen hebben hun tolerantieniveaus nog niet opgebouwd en dit kan in het laboratorium valse resultaten opleveren.

Waar worden de monsters getest?

Momenteel worden de tests verwerkt in onze testfaciliteit in het VK. We overwegen ook om een centrum in de Verenigde Staten te openen. Zodra de haarmonsters zijn aangekomen bij onze testfaciliteit, kunt u verwachten dat u uw resultaten binnen  15 werkdagen ontvangt.

Hoe kan ik een intolerantietest bij u kopen?

Tests kunnen eenvoudig worden besteld op onze website. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.